Så går vi mod vinteren, men der er stadig mad her udenfor - eller til at tage med hjem

Vi har nu pillet teltene ned for i år. De holdt desværre ikke til det blæsevejr, vi har lige nu, for ellers var det planen, at de lige skulle have stået til udgangen af efterårsferien.

Men, er det godt vejr, så er der jo ofte lunt i læ ud mod vandet, og her har vi jo vores træterrasse med borde- og bænkesæt - og byens bedste udsigt.

Vi har skåret lidt ned på mad-tilbudene, så der ikke er helt så meget, som midt om sommeren, men der er stadig masser af lækre ting at vælge i mellem, og husk, maden kan jo også tages med hjem.

Vores Fish'n'Chips, som er helt specielt gode - frisk fisk og luksus julienneskårne pommes frites - fås også stadig, men kun til og med 20. oktober, så skynd dig ned og køb det. Det er også muligt at få en pande-øko-smørstegt rødspættefilet med de gode pommes frites, men også kun til og med 20. oktober. Se maden her: http://www.fiskehuset.dk/udeservering-mad-sommer.

Se også vores mad-ud-af-huset - som vi laver året rundt - lige her: http://www.fiskehuset.dk/mad-ud-af-huset - for det er jo også snart tid til at tænke på julefrokosten.