Lidt mere vedr. Træskibsstævnet tirsdag, den 11. sept.

Som lovet i seneste nyhed følger her lidt mere om træskibsstævnet tirsdag, den 11. september

hvor vi har åbent helt ind til kl. 19.30

Der er ekstra gode tilbud og smagsprøver i butikken (kom og se og smag), og der er

Madservering på terrassen og i teltene.

Vi tilbyder hele dagen og indtil kl. 19.30:

FISKETALLERKEN - med 3 af vores specialiteter....... kr. 80

Stort luxus stjerneskud (øko-smørstegte og dampede friske rødspættefileter med hjemmelavede dressinger på godt brød og med alt tilbehør)....kr. 110,-

Fish´n´Chips (af frisk fisk med luxus julienneskårne pommes frites).......kr. 50,-

Fisketallerken med varmrøget laks, varmrøget kulmule, THY-Haw-skær og kartoffelsalat med dild samt lidt salat Fiskehusets stjerneskud - mange kalder den for Danmarks bedste - alt er friskt/hjemmelavet Fiskehusets Fish and Chips - ekstra gode - af frisk fisk og julienneskårne pommes frites

Vi glæder os til at servere for jer (se beskrivelser og større billeder ved at klikke på billederne af maden ovenfor). Du kan naturligvis købe økologiske THY-øl, vand, vin mv. til yderst rimelige priser til maden.

P.S! I tilfælde af meget dårligt vejr, så flytter vi arrangementet indendørs, men lige nu, lover vejrudsigten ret pænt vejr til aften.

Lidt info: Vi fejrer hvert år Træskibsstævnet, når de smukke gamle skibe kommer til Thisted i forbindelse med sejladsen "Limfjorden Rundt". Sejladsen har i år 25 års jubilæum, og det er i øvrigt Nordeuropas største af sin art, da der deltager ca. 60 sejlskibe. Skibene starter i Løgstør, og sejler så derfra til Thisted, Struer, Nykøbing, og Fur og slutter i Skive efter en sejlads hver dag. Skibene ankommer til Thisted en gang i løbet af eftermiddagen tirsdag (alt efter vinden). Om aftenen drager besætningerne om for at spise i Sejlklubben, men ellers var der i de første mange år ikke noget madtilbud til alle dem, der "bare" kommer til Thisted Havn for at kigge på skibene, så derfor begyndte vi for nogle år siden med "madtilbud" om aftenen, og det har da også i alle årene været meget velbesøgt, pånær sidste år, hvor det blæste så meget, at kun de største skibe anløb Thisted Havn, men i år ser det, som sagt fint ud, med vejret til aften, og skulle det blive meget dårligt, så flytter vi bare vores madservering indendørs, så du kan roligt regne med, at vi laver mad til dig tirsdag aften :-)